Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви тревожна новина за националния

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви тревожна новина за националния
Коментари Харесай

Удар за България! Губим домакинството на Унгария?

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разгласи тревожна вест за националния тим по футбол . Бизнесменът, който е и член на Изпълкома на БФС, разкри, че има заплаха мачът против Унгария в баражите за класиране на Евро 2020, който жребият отреди да е в София, може да се играе в Унгария. Причината на това е неналичието на системата ВАР на Националния стадион " Васил Левски ".
Така, огромното ни преимущество преди баража - домакинският фактор, може да отпадне поради ВАР. Домусчиев уточни, че системата по инсталирането на ВАР на " Васил Левски " не е елементарна и би трябвало да получи зелена светлина от УЕФА.
" От съдийската комисия бяха поканили хора, които да ни презентират каква е обстановката в Европа и у нас. Сега имаме съществени терзания, че мачовете на националния тим би трябвало да се играят на игрища, където има конфигуриран ВАР. И въпросът не е да пристигна микробусче и да конфигурира системата.
Става дума за сериозна организация и авансово да се даде лиценз от страна на УЕФА. Членовете на Изпълкома бяхме много обезпокоени дали домакинският мач против Унгария няма да го играем на стадиона в Будапеща. Точно заради това, че нашите игрища в доста връзки не дават отговор на актуалните условия ", съобщи клубният необут на конференция след провеждането на Изпълкома.
Вижте началния час на баража с Унгария в този материал. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР