Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изригна срещу комични герои, които

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изригна срещу комични герои, които
Коментари Харесай

Домусчиев: Аз и брат ми нямаме нищо общо с ТВ правата на efbet Лига

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изригна против " комични герои ", които свързват името му с телевизионните права за родния футбол.

Коментарът на Домусчиев във " Facebook ":

" За страдание на разнообразни комични " герои ", които си намират опрощение постоянно в мен, и компанията собственик на телевизионните права за футболното ни състезание, бих желал още един път да оповестя, че от този сезон притежател на правата и страна по контракта с БФС е Нова Броудкастинг Груп.

Аз и брат ми нямаме нищо общо нито с малкия екран, нито с правата. " Героите " да си търсят някакви нови оправдания! ".

Поводът за реакцията на Кирил Домусчиев е написаното преди минути в формалния уебсайт на Арда (Кърджали) - " Прецедент господин Караманджуков е, това ваше предпочитание за отсрочване на срещата с ПФК Арда да не бъде разисквано колегиално. Ние нямаше да имаме нищо срещу, само че не и да се работи едностранно. Не е обикновено да се употребяват малки врати в правилника и да се цитира чл.44, ал.3, която води до мотивиращо предложение от ПФЛ и единодушие с медията, която има ТВ правата на шампионата. По този метод показвате, че те са под ваш надзор. Доколкото знаем ПФЛ не управлява футболното състезание, а това прави БФС. По този метод, в случай че ПФЛ реши може на следващия ден да приключи шампионата ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР