Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази подкрепата си към Борислав

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази подкрепата си към Борислав
Коментари Харесай

Кръгът "Царско село" стои зад кандидатурите на Сираков и Пенев за шеф на БФС, смята Кирил Домусчиев

Собственикът на " Лудогорец " Кирил Домусчиев изрази поддръжката си към Борислав Михайлов за идния Конгрес на Българския футболен съюз. Изборният Конгрес ще се организира през февруари, а Михайлов разгласи, че ще преследва четвърти мандат отпред на централата. Според Домусчиев възможни кандидатури на Наско Сираков или Любослав Пенев са несериозни.

" Аз твърдо ще поддържа Борислав Михайлов, още не съм приказвал с него, само че допускам, че ще се кандидатира. Другите две имена просто за мен са неуместни, в случай че можете да ми кажете в последните 7-8 години какви мениджърски функционалности са имали, с какво са се занимавали и какъв бизнес са имали ", сподели Домусчиев пред Спортал.

Според него Михайлов демонстрира резултати, с каквито никой различен не може да се похвали, а позицията му в УЕФА приказва сама по себе си.

" В последна сметка президентът на БФС би трябвало да е направил нещо в живота си, да е съградил. Тази база, която имаме в Бояна е напълно заслуга на Борислав Михайлов. В УЕФА го ценят, а там елементарни хора няма, щом е там това не е инцидентно. Зад тези кандидатури стоят избрани клубове и кръга " Царско село ". Хората не са глупави и знаят ", добави Домусчиев.

По мотив нападките от разнообразни клубове и най-много президента на " Славия " Венцеслав Стефанов, Домусчиев отговори по този начин: " Този човек (Венцеслав Стефанов) няма по какъв начин да го разясня. От него нищо съществено не можеш да чуеш или научиш, той единствено разсмива медиите ".

" В нашия футбол е типично, че всеки намира провинен за нещо, само че в никакъв случай грешката не е в него. На някои не им харесва, че побеждаваме и се развиваме, тук завистта е нещо типично на Балканите. Нищо не ме изненадва и не ме учудва ", сподели Домусчиев на обвиняванията, че БФС обслужва ползите на " Лудогорец ".

 Собственикът на
© LAP.bg

Собственикът на " Лудогорец " дефинира офанзивите към отбора му като безпочвени.

Той дефинира натискът над съдиите в България като нездравословен за футбола, само че подсигурява, че " Лудогорец " не въздейства на реферите: " Има много неточности, които са в наш ущърб и такива, които са в наша изгода. Ние обаче си мълчим, притръпнали сме ".

Домусчиев окачестви като незадоволително представянето на " Лудогорец " напролет на 2017 година, което в последна сметка е довело до раздялата с Георги Дерменджиев.

" Още в края на шампионата, когато правихме разбор изказахме мнението си, че не сме удовлетворени от положението и играта на тима. Не жалихме средства да се подготвим и за пролетния полусезон и за " Копенхаген ", където отпаднахме безславно. Загубихме Купата и Суперкупата, не бяхме на равнище и в шампионата. Нормално беше след отпадането от Шампионската лига да вземем ограничения ", сподели предприемачът за треньорската промяна в Разград на Георги Дерменджиев с Димитър Димитров – Херо.

Той отговори и на изказванията, че поддържа финансово аматьорския " ЦСКА 1948 ", който участваше в търга за емблемата на банкрутиралия ЦСКА и има упоритости към идния конкурс за базите.

" Аз съчувствува на " ЦСКА 1948 ", тъй като не одобрявам измамата, която стана се направи с " Литекс ", " Етрополе " и така нататък, и внезапно стана ЦСКА. Като виждам даже нямат пари да си платят марката, след търга, който завоюваха. Ако аз поддържам финансово този клуб от Трета лига ще се разбере доста бързо – по бюджета, по спонсорите им ", сподели Домусчиев.

Собственикът на първенците дефинира слуховете като интриги и злословия, и съобщи че футболът в България е на ниско интелектуално равнище: " Това се дължи на обстоятелството, че не оприличавам " Литекс-Етрополе " да е ЦСКА ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР