Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори след награждането на орлите

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори след награждането на орлите
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев намалява бюджета на Лудогорец с 50%

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев приказва след награждането на " орлите " като първенци за девети следващ път. Босът на " зелените " призна, че понижава с 50% клубния бюджет поради рецесията в икономическия бранш, подбудена от пандемията от COVID-19.

" Почваме да мислим за идващия месец, евротурнирите, новото състезание, обикновено. Говорим си за селекцията, имах много разговои с управлението и с треньора. Всяка година страстите са разнообразни, имало е моменти, когато сме печелили купата в последния мач. Тази година интригата не можа да бъде до края, само че пък имахме съществено затруднение с пандемията, карантината. Радвам се, че още веднъж сме на стадиона и се надявам да се върнем към естествения живот.

Нашата цел не е била да сътворяваме династия, а да играем красиво и в случай че можем да побеждаваме. Никога не съм си поставял за цел да печелим всяка година купата, постоянно сме имали за цел качеството на играта ни. Сега Шампионската лига ни е приоритет. Нямам директни наблюдения от работата на Павел Върба. Това, което виждам ми харесва, одобрявам работата му, ще помогне за подмладяването на тима. Пандемията при всички положения основава съществени усложнения пред бизнеса, само че не ме е отдалечила от тима. В днешно време има интернет, телефони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР