Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заплаши, че ще остави

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заплаши, че ще остави
Коментари Харесай

Крушарски заплаши: Мога да оставя Локо!

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заплаши, че ще остави клуба, в случай че от БФС не престават със същото отношение. Както е известно, от Спортно-техническата комисия към БФС присъдиха служебна победа на ЦСКА против ЦСКА 1948, а на черно-белите бе подредено да играят отсрочения мач със същия тим, който е с 11 инфектирани футболисти. „ Естествено, че може да се откажа от Локомотив Пловдив и това може да се случи. След шест години феърплей. Аз си мълча. И съдии, да съм обидил някой, не съм. Такъв пестник. Нямам думи за това нещо. Това може да ме накара да оставя нещата и да ги съсипя ", разгласи Крушарски по Дарик.

Това е феърплеят на Неделчо (Неделчо Михайлов, ръководител на СТК). Той щял да съди Гонзо. Да го съди. Аз имам положителни юристи и ще се борим до последно. Да, благодарим за феърплея. Той е единствен, който взема решение това нещо. Защо сме недоволни? Защото желаят незаслужено да ни вземат второто място. Аз с моите скромни благоприятни условия съм направил едно отборче, които се бори за второто място.
Ще му подаря всичките медали на Неделчо. Ако той не се появи, ще му ги занеса всичките. Той е индивидът, който взима крайните решения. Аз от десетина дни не съм в България. Доколкото знам, той е взел решението и е споделил на Гонзо „ е какво от това “. Той ни е поставил незабавно на трето място. Това убива феърплеят и убива желанието на всеки един човек, който Той ми унищожава фантазията. Ако е феърплей, здраве му кажи.

Заслужаваме си второто място. Кой тим сега играе непрекъснат и прекрасен футбол? Кой? Най-бедният тим - Локомотив Пловдив. Момчетата са го заслужили. През цялото това време се приказва за Локомотив, а в този момент се приказва за трето място. Нека нареждаме класирането от в този момент за идващия сезон. Защо да играем въобще?

Предполагам, че има наши и ваши. Като няма свободни дати, да се мери с един критерий за всички. Да се приключи шампионата, а не да се вършат такива дивотии. Кой споделя това, че няма по какъв начин да се отсрочат?

Аз също съм купил билети за футболистите, само че казусът си е мой. Ако би трябвало, ще изям дървото, само че ще изиграем мачовете. Ако би трябвало, ще изиграем мачовете и на 30 май. Какъв е казусът.

Ние в случай че ги изиграем тези четири мача, които ни остават и ги спечелим, отиваме съвсем наедно с Лудогорец.

Колко пъти дублирам едно и също. Някой да ни събере, да си затворим вратите и да си ударим по един пестник, само че да сложим ред в нещата. Никой не направил нещо сходно.

„ Как приключва животът? Тия проблеми и злоби отиват в 2:1. Там ли ще отнесем всичко? “

„ Жалко, че не съм в България, с цел да отида и да си свърша нещата. И аз си имам проблеми. Трябва да си завърша шампионата, както би трябвало. Колко ще оправим бюджета с присъединяване в евротурнирите? Моята цел е да вземем това, което заслужаваме, а по-късно си е наша работа до каква степен ще стигнем. Аз не спирам да бленувам. Тук съм, с цел да си оправя нещата и да взема пари и по тази причина съм тук. Няма да оставя по този начин нещата. Така съм набрал на един от Пловдив. Започвам да вилнея и съществено ще вилнея. Ако Неделчо не си подаде оставката, го стартирам всеки ден. Аз съм задоволително вманиачен, с цел да полудее и той “, сподели още Христо Крушарски.

„ Боби ми е другар. Аз го поддържах. Винаги съм казвал, че Боби Михайлов би трябвало да остане. Винаги съм го споменавал. Така преди време изритаха Батето и го предадоха. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР