Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори пред Труд, след

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори пред Труд, след
Коментари Харесай

Христо Крушарски: Лудогорец може да си позволи Роналдо и Меси, срещу тях не се скача

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски приказва пред " Труд ", откакто отборът му се класира на втори следващ край за Купата на България.

" Не би трябвало доста да се хвалим, тъй като на нашите момчета бързо им никнат крила и стартират да летят - изясни Крушарски, представен от вестника. - И въпреки всичко това е положително достижение - втори следващ край. Мога умерено да кажа, че за тези 5 години съумях да реализира нещо. Взел съм ограничения играчите да не летят. Треньорът също не им пуска облага. След мача им позволи ваучър за един час, само че сутринта ги събра на подготовка в 7 часа. Горчивината, в случай че не спечелим, ще е огромна, само че аз мисля, че втори тото късмет ще е благополучен за нас. Сега заслужаваме повече трофея. Миналата година някои споделяха, че сме имали шанс, само че в този момент ще е извоювано. Радостното е, че всички са здрави. Виждате по какъв начин окапват в Германия, само че очевидно нашите са по-подготвени.

Титлата е прекомерно надалеч от нас. Преди 3-4 години при мен пристигна един сърбин с стратегия, в случай че желаеме да гоним първото място. Титла се печели с пари, а ние не разполагаме с подобен бюджет. Другите би трябвало да понижат съществено финансовите си благоприятни условия, с цел да се мерим с тях. Лудогорец може да си разреши Роналдо и Меси, против тях не се скача ", сподели Крушарски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР