Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде да се разбере,

...
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде да се разбере,
Коментари Харесай

Крушарски се закани на ЦСКА!

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде да се разбере, че отборът му ще се бори за призово място в шампионата и се закани на ЦСКА за идващия мач сред двата тима.

" Това не е вярно. За мен човек самичък си избира ориста. Аз съм заставал зад него. Аз пазя позицията на индивида, който работи. Може да видите и предприятието. Хората работят като луди, с цел да изкарвам пари и да устоявам тима. Държа на хората, които ме почитат. Феновете имат право, тъй като не се прави по този начин, по средата на сезона да хвърляш кърпата и да бягаш. Това е действието и на ЦСКА. Те да му мислят на идващия мач с нас. За да стигнат до първото място, би трябвало да отрежат релсите на Локомотив. Мен това не ме тормози “, разяснява Крушарски във връзка раздялата с Бруно Акрапович, който пое към ЦСКА пред Българска национална телевизия.

" Футболистите до момента в който имат контракти са играчи на Локо Пловдив. Няма клаузи в контракта на Акрапович. Когато един човек реши да съобщи различен, хубаво е да си потегля “, сподели още Крушарски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР