Собственикът на Локомотив Пловдив г-н Христо Крушарски проведе работна среща

...
Собственикът на Локомотив Пловдив г-н Христо Крушарски проведе работна среща
Коментари Харесай

Христо Крушарски проведе работна среща с вицепрезидента на Бока Хуниорс

Собственикът на Локомотив Пловдив господин Христо Крушарски организира работна среща с вицепрезидента на аржентинския гранд Бока Хуниорс господин Карлос Агуас. Двамата разискаха редица значими въпроси на митичния стадион „ Ла Бомбонера “.

На срещата беше дискутирано провеждането на другарски мач сред „ Звездите на Бока Хуниорс “ и ветераните на Локомотив, който да се изиграе в близко бъдеще.

Бе отправена покана и към една от юношеските обединения на Бока, която да се включи в идващото издание на интернационалния шампионат под егидата на Христо Бонев, провеждащ се всяко лято на високопланинската база в Говедарци.

Обсъждана бе и концепцията за замяна на експерти и състезатели от школата, които, в границите на месец, да имат опцията да взаимстват практики и да натрупат скъп опит.

Христо Крушарски се срещна и с модела на финансиране на аржентинския гранд – 150,000 акционери влагат посредством закупуване на членски карти, а част от тях си взимат и билет за всеки дуел.

След срещата двамата си размениха дарове, а притежателят на Локомотив имаше опцията да посети и съблекалнята на Бока Хуниорс, където седна на мястото на именития нападател Карлос Тевез.
efbet Лига 8 кръг, събота 31 август  Локомотив (Пловдив) 1:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР