Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски бе много доволен за

...
Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски бе много доволен за
Коментари Харесай

Крушарски: Локо ще има стадион бижу с 11 500 изцяло покрити места

Собственикът на " Локомотив " (Пд) Христо Крушарски бе доста удовлетворен за отпуснатите от държавното управление 12 млн. лв. за спортната база на клуба и доизграждането на емблематичната за почитателите естрада " Бесика ". Шефът изрази задоволството си персонално пред премиера Бойко Борисов, който се срещна с черно-белите последователи и управление на " Лаута " през днешния ден.

" Благодаря на премиера Борисов и за финансовата поддръжка. Тези средства ще оказват помощ на " Локомотив " доста. Благодаря и за това, което свърши кметът на Пловдив Здравко Димитров, който който направи доста за нашия клуб и незаслужено бе подложен на критика от по-крайните почитатели. Аз по принцип съм последовател на по-толерантните дейности. Ние скоро ще имаме едно същинско спортно украшение, което ще сплоти нашите последователи ", сподели Крушарски.

Според него, проектът на клуба бил да стегне базата и трибуните поетапно за 6 години, само че след отпуснатите държавна помощ нещата щели да изпреварят доста плануваните периоди.

" До края на тази година би трябвало да имаме две трибуни, а третата да бъде стартирана. Целият план за стадиона по проект е за потенциал от към 11 500 места, напълно покрити с козирка ", съобщи още Крушарски.

При визитата си в Пловдив министър председателят Бойко Борисов през днешния ден има 45-минутна среща с цялото управление на " Локомотив ". На нея участваха кметът на Пловдив Здравко Димитров, регионалният шеф Дани Каназирева и спортният министър Красен Кралев.

" Уточнихме някои детаили за това по какъв начин най-качествено и в къси периоди да се реконструира спортната база на " Локомотив " и да се довършат изцяло стадиона и трибуните. Обсъдихме и процедурите, които бързо би трябвало да задействаме, с цел да стартираме строителството ", сподели пред " 24 часа " изпълнителният шеф на " Локомотив " Лазар Моллов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР