Собственикът на Левски Спас Русев заяви, че съжалява за феновете

...
Собственикът на Левски Спас Русев заяви, че съжалява за феновете
Коментари Харесай

Спас Русев се извини на сините фенове: Съжалявам

Собственикът на Левски Спас Русев съобщи, че съжалява за почитателите и им благодари за изключителната поддръжка по време на изгубения край за Купата на България против Славия.

Славия победи с купата във финала на Гошо Петков, Левски още веднъж капо

„ Извинявам се на последователите на Левски за това, че не успяхме да им доставим това наслаждение, за което бяха пристигнали на трибуните. Честитя извоюваната купа на Славия, само че не и успеха, тъй като техният тим не ни победи”, разяснява босът на „ сините”.

„ Изпълнението на дузпи е лотария”, добави пред „ Блиц” Спас Русев.

"Синя " тъга на Националния стадион

Той разяснява и думите на Венци Стефанов след финала: „ Малко съм комплициран от изказването на господин Стефанов, че интелектът е победил над простотията. Не знам кого тъкмо е имал поради той.”

Прокобо мръсна, върви на майната си!

Изпълнителният шеф Красимир Иванов пък показа, че Левски ще гони третото място в Първа лига.

„ Бяхме по-нервни през второто полувреме и в продълженията. Изпускайки дузпи, изпуснахме доста точки и благоприятни условия за клуба. Всички футболисти са експерти и би трябвало да могат да продължат своята кариера в други тимове. Знаем, че с Георги Петков има някаква история, само че съм надалеч от това да кажа, че фактът, че играе за Славия, нанася някаква вреда върху нас”, разяснява Краси Иванов.

Славистите към Гошо Петков: О-оо, смешно вратарче
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР