Собственикът на Левски Спас Русев заяви, че от години босовете

...
Собственикът на Левски Спас Русев заяви, че от години босовете
Коментари Харесай

Спас Русев: Собствениците на клубове флиртуват с ултрасите

Собственикът на Левски Спас Русев съобщи, че от години босовете на клубовете в България са флиртували с ултрасите и открои нуждата от основаване на строги правила, които да се съблюдават.

“Първото, в което изоставаме от Европа, е самата инфраструктура. Имаме неприятни уреди. Националният ни стадион е надалеч от актуалните условия. Не може да се желае от клубовете да бъдат виновни за всички. Това не е допустимо. Няма по какъв начин да се реши казусът без дейната интервенция на страната. Според мен би трябвало да се помогне на двата най-големи клуба в София да изградят модерни игрища с съвременни ограничения за сигурност. Това са клубовете с най-голяма фенска маса”, показа в утринния блок на Нова телевизия Русев, говорейки за случая с хвърлената от почитател бомбичка по полицайка на последния мач сред Левски и ЦСКА-София.

“Наказанието на тима няма да промени нищо. Това няма да подсигурява, че на идващия мач случаят няма да се повтори. Години наред в България на притежаването на футболен клуб се гледаше като трофей и доста притежатели флиртуваха с ултрасите. Това докара до деформиране на тяхното държание, защото не се сътвориха правила, строги, които би трябвало да се съблюдават ", добави притежателят на Левски.

Снимка: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР