Собственикът на Левски Спас Русев сподели коя е най-голямата му

...
Собственикът на Левски Спас Русев сподели коя е най-голямата му
Коментари Харесай

Спас Русев: Делио Роси е най-голяма ми грешка, взех го по визитна картичка

Собственикът на Левски Спас Русев показа коя е най-голямата му неточност в клуба и показа убеждението си, че Левски не е в най-лошо финансово положение от клубовете в България. Русев призна, че е водил диалози със Станимир Стоилов и Наско Сираков за завръщането им в тима.

“Делио Роси е най-голямата ми неточност в Левски. Футболистите, които успяхме да притеглим, бяха положителни и имаха качествата да вдигнат равнището. Треньорът се оказа неточност, тъй като го избрах по визитна картичка. Много е значимо да знаеш какъв е характерът на индивида. Характерът на Делио Роси е в основата на това изгубено време. Само умения във футбола на са задоволителни. Той не съумя да построи контакт с футболисти. Изпълнителният шеф смени треньора с Дерменджиев. Убеден съм, че Павел Колев взе вярното решение. Бях осведомен. В днешно време хората би трябвало да бъдат информирани”, стартира Русев за " Нова ".

“Павел Колев има безспорната власт във вземането на решения. В момента има взаимна работа сред остарялото управление и новия директорски съвет за даване на оптималната информация и запознаване със положението на клуба. Левски е най-дискутираният клуб по повод финансовото положение. Винаги се знае какво е положението на клуба. Готов съм да се обзаложа, че Левски не е в най-лошо финансово състояние”, добави босът.

" Направих опит да върна Мъри Стоилов. Имах и няколко срещи с Наско Сираков. За страдание и почитателите, и легендите не са обединени в една мисъл. Един от главните проблеми са самите левскари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР