Собственикът на Левски - Наско Сираков, представи новия Управителен съвет

...
Собственикът на Левски - Наско Сираков, представи новия Управителен съвет
Коментари Харесай

Наско Сираков говори за бъдещата селекция в Левски

Собственикът на Левски - Наско Сираков, показа новия Управителен съвет на " сините ", в който влизат Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. Сираков разяснява и други значими тематики за клуба.

" Ще бъда къс. Да Ви кажа, с господин Борисов, генералният ни спонсор, обсъждахме много нашироко вижданията ни за ръководството на Левски. Стигнахме до единомислещо решение, че този УС ще би трябвало да е от хора, които 24 часа мислят и работят за клуба. Имам удоволствието да ви ги показва. До месец и половина съставът на Управителния съвет ще бъде допълнен от още хора ", съобщи Сираков.

" Аз не знам Даниел какво не е работил. Може да се каже, че настоящето му завръщане ще сплоти съвсем всичко, каквото е правил преди. Основното е, че в действителност си представяме Даниел Боримиров като лицето на клуба, освен у нас, а и в чужбина. Разчитаме доста на сериозните връзки, които е построил през годините, и престижа, който има в чужбина. Вчера към този момент свърши сериозна работа за Левски. Плюс това, Дани е обвързван с най-големите триумфи на клуба през този век. Разчитаме, че човек като него ще откри метод да съобщи част от желанието и хъса, с който защитаваше синята фланелка, на сегашните футболисти ", съобщи Сираков по адрес на Даниел Боримиров.

" При всички положения знаем какво ни би трябвало и ще желаеме да подобрим материала в първия тим. Ако някой чака някакви грандиозни селекции от по 7-8-10 индивида, тоя филм завърши. Това е една от аргументите да сме на това състояние. Максимумът е двама-трима, тъй че бъдещите попълнения на Левски ще бъдат избирани доста деликатно. Финансовите параметри ще си ги обсъждаме с генералния спонсор, те са осведомени със обстановката. Ако ме питате, не сме го намерили още. Следващите три месеца ще работим по тези въпроси ", обясни Сираков по отношение на селекцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР