Собственикът на Левски, Наско Сираков, направи изявление по време на

...
Собственикът на Левски, Наско Сираков, направи изявление по време на
Коментари Харесай

Сираков: Очаквам следващата година да е още по-добра за Левски

Собственикът на Левски, Наско Сираков, направи изказване по време на отпразнуването на 108-а годишнина от основаването на клуба.

„ Снощи споделих съвсем всичко, което ме вълнува. Ако имах 1000 ръце, щях да ви прегърна всички. На това място е основан най-великият клуб в България. Никой не е предполагал какво ще се случи 108 години по-късно. Честит празник на всички левскари. Стартирам акцията „ Левски на левскарите “ накратко “, стартира Сираков.

„ В България в никакъв случай няма единодушие по даден въпрос. Влязох в това съдружие с чисти желание. Това е верният път – в един миг клубът да стане благосъстоятелност на левскарите. У вас би трябвало да отпаднат всевъзможни подозрения за някакво задкулисие и сделки. Това не може да се случи.

Колкото повече от вас влязат в това съдружие, толкоз по-добре. Ако пък на някой му минава през главата, че може да придобие акциите по неточен метод, то значи въобще не ме познава. Обещавам още по-добра година отсега нататък “, приключи мажоритарният притежател на „ сините “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР