Собственикът на Левски Наско Сираков говори за ситуацията около изтичащия

...
Собственикът на Левски Наско Сираков говори за ситуацията около изтичащия
Коментари Харесай

Наско за Краев: Искаше много пари

Собственикът на Левски Наско Сираков приказва за обстановката към изтичащия контракт на Андриан Краев, както и за какво той бе изваден от първия тим на " сините ".

На въпрос дали е било допустимо Андриан Краев да бъде оставен да доиграе сезона, макар че е отказал да възобнови контракта си, Наско Сираков съобщи: " Бих приел и различен вид за Анди Краев. Нямаше да има проблем да си доизкара сезона. Нямаше да е ужасно, само че той си промени отношението към съотборниците. Спря да беседва с всички, а беше капитан на тима. На тази база взехме това решение ".
 Сираков сподели истината за Кордоба
Сираков сподели истината за Кордоба

Най-вероятно ще бъде продаден

" Това, че ни лъга много време за новия контракт, е едно на ръка. Нямаше никакъв проблем да си доиграе сезона ", сподели още притежателят на Левски в ефира на Дарик радио.

" За Анди, в случай че ти покажа финансовите му стремежи, с цел да възобнови контракта си, какви са, няма да има въпроси. Най-нормално е всеки един млад футболист да желае по-добри финансови условия. Аз съм минал по този път, само че в България не можеш да се пазариш. Имаш заплата 160 лв. и толкоз, само че в този момент живеем в други времена ", разяснява още Сираков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР