Собственикът на Левски Наско Сираков е убеден в стабилизирането на

...
Собственикът на Левски Наско Сираков е убеден в стабилизирането на
Коментари Харесай

Наско Сираков: Погасяването на дълга на "Левски" към НАП не е "мисия невъзможна"

Собственикът на " Левски " Наско Сираков е уверен в стабилизирането на клуба и погасяването на отговорностите. Това разгласи той в послание към последователите на сините в навечерието на.

Преди два дни част от проведените последователи - сдружението " Левски на левскарите " и Националният клуб на последователите (НКП) оповестиха, че и дадоха начало на " сезон на митинга ".

Ръководството, а Сираков също взе отношение.

" Искам да заявя, че клубът е постоянен и жив, само че към момента не сме създали последната крачка към окончателното му избавление. И вместо в името на огромната цел през днешния ден всички да сме обединени и правилни на просперитета на " Левски ", някои тъкмо в навечерието на старта ни в шампионата и в Европа сеят разцепление. Отново се употребяват операции и полуистини. Фактите обаче са разнообразни и ясни, и те са, че задачата ми като мажоритарен притежател на " Левски " е да консолидирам клуба и да осигуря условия за неговото обикновено фукциониране, развиване и триумфи, които дават отговор на името и историята му ".

" През последните месеци бяха направени доста съществени стъпки към това посредством понижаване на дълга към Национална агенция за приходите. Това се случи и с помощта на учредения Бизнес клуб, както и на акцията с акциите, в която се включиха много от Вас - нашите последователи. Вярвам, че наесен ни чака още по-успешна акция ", споделя Сираков.

Според него дългът към Националната организация по приходите (НАП) може да бъде погасен. Към края на февруари дължимото към приходната организация беше 11.5 млн. лв., само че в края на юни от клуба оповестиха, че са.

 Феновете на Феновете на " Левски " оповестиха " Сезон на митинга " против Наско Сираков

" Погасяването на дълга към Национална агенция за приходите не е " задача невъзможна " и желая да Ви уверя, че ние ще се оправим с този проблем. Преди това изплатихме милиони, които висяха като отговорности към някогашни треньори, играчи и клубове и застрашаваха лиценза ни. Преминахме през най-трудния стадий в историята на " Левски " с помощта на два фактора - почитателите, които са постоянно до клуба и отделят от залъка си, с цел да го има техния обичан " Левски ", както и нашият спонсор " Palms Bet " и господин Мило Борисов ".

" Не стопираме всекидневно да търсим спомагателна финансова поддръжка за клуба. Доказват го и диалозите ни с " Юнайтед Груп ", като Ви убеждавам, че направихме всичко по силите си такава огромна компания да пристигна в " Левски ". За страдание другите наследени задължения към момента са затруднение за огромните вложители. Вярвам, че в случай че продължим да работим почтено и целенасочено както до момента, " ПФК Левски " в близко бъдеще ще заслужи вниманието на мощен вложител ", прибавя Сираков.

Той още веднъж акцентира неприятната изненада от напускането на Станимир Стоилов в разгара на предишния сезон, само че поздрави краткотрайния ментор Елин Топузаков, който изведе сините до Европа. Сираков изясни и за какво е избрал.

" Той не е определен инцидентно, а тъй като неговата философия и визии за футбола подхождат на " Левски ", а точно да бъдем преобладаващи и атакуващи на терена, и да караме всеки, пристигнал на стадион " Георги Аспарухов " да усеща силата на тима ни ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР