Собственикът на кучето, което причини смъртта на тригодишния Тошко в

...
Собственикът на кучето, което причини смъртта на тригодишния Тошко в
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста собственика на кучето убиец

Собственикът на кучето, което аргументи гибелта на тригодишния Тошко в пазарджишкото село Мокрище, да бъде освободен неотложно, разпореди арбитър Красимир Лесенски, съобщи организация БГНЕС.

Районна прокуратура-Пазарджик изиска непрекъсната мярка „ Задържане под стража “ за 35-годишния Димитър Михайлов. Той беше

притеглен като обвинен за това, че не е положил задоволително грижи за питбула-убиец .

Кучето палач – недохранено и без документи

Районен съд-Пазарджик гледа през днешния ден настояването на прокуратурата. Пред съда притежателят на кучето отхвърли то да е било нападателно и недохранено. Близки и другари на арестувания също потвърдиха, че кучето не е налитало на хора, само че дребният Тошко най-вероятно го е дразнил или блъснал с пръчка.

Адвокатът на Димитър Михайлов изиска съдът да остави без почитание настояването на прокуратурата, тъй като по думите му той се е грижил доста добре за кучето, което не е било злобно и нападателно, а и е било вързано на синджир. Съдия Красимир Лесенски реши, че 35-годишният мъж е нямало по какъв начин, до момента в който е бил на работа, да обезпечи директен контрол над питбула.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР