Собственикът на имотите обитавани от Ахмед Доган, Данаил Папазов изпрати

...
Собственикът на имотите обитавани от Ахмед Доган, Данаил Папазов изпрати
Коментари Харесай

Собственикът на сараите на Доган: Притеснявам се за сигурността си и тази на семейството ми

Собственикът на парцелите населявани от Ахмед Доган, Данаил Папазов изпрати ново писмо до медиите. В него някогашният министър акцентира, че почетният водач на Движение за права и свободи няма никакво правно съображение да употребява парцелите на компаниите. „ Ако вътре има документи, да дадат лист, ще ги върна “, написа Папазов.  

Бившият транспортен министър в държавното управление на Орешарски Данаил Папазов, чиито компании са притежатели и на двата сарая - в Бояна и Росенец, написа ново писмо до медиите. От него излиза наяве, че той се тормози за сигурността си - своята и на фамилията си.

Ето какво написа той:

Във връзка със основаното напрежение от избрани лица пред парцела, благосъстоятелност на „ Делта Епсилон " в гр. София, кв. Бояна, както и поради разпространението от тях на спекулации пред обществеността и медиите, че в същия се намират партийна документи и персонални движимости на Ахмед Доган, декларирам следното:

Нека лицата, които настояват сходно събитие, да дават на способените органи цялостен лист с тези документи и движимости и в случай че фактически такива бъдат открити на територията на парцела, ще окажа цялостно подпомагане същите да бъдат предоставени на тези органи, с цел да бъде обезпечена тяхната цялост.

Същевременно, показвам угриженост и терзание от по този начин създалата се обстановка, както и от опцията да бъде развалено имущество на сдруженията, на които съм притежател и представляващ. Но още веднъж показвам, че както Ахмед Доган, по този начин и други свързани с него лица, нямат никакво правно съображение да обитават в парцелите, благосъстоятелност на „ Делта Епсилон " и „ Хермес Солар " в гр. София, кв. Бояна и в парк „ Росенец ", обл. Бургас.

Апелирам към органите на реда да обезпечат сигурността както на имуществото на тези сдружения, по този начин и на мен и на моето семейство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР