Собственикът на Хаас във Формула 1 – Джийн Хаас очаква

...
Собственикът на Хаас във Формула 1 – Джийн Хаас очаква
Коментари Харесай

Хаас с амбициозна цел – да е половин секунда зад Ферари

Собственикът на Хаас във Формула 1 – Джийн Хаас чака от своите момчета да покажат движение, което отстъпва единствено с 0,5 секунди по отношение на това на Ферари. Според американеца единствено по този начин тимът му може да бъде конкурентен.

Ферари сподели по какъв начин ръмжи новият мотор за Ф1

През 2017 година Хаас приключи на 8-о място в шампионата с 47 точки. Те приключиха на същата позиция и година по-рано в дебютната си акция. Макар че сходно класиране е относително положително за отбор, който прави първите си стъпки във Ф1, Хаас не крие упоритости за по-силно показване. „ Изглежда всички ще се показват по-добре”, разяснява босът. „ Ние идентифицирахме нашите недостатъци и с Гюнтер (Щайнер, шефа на тима – б.р.) си поговорихме намерено по тази тематика в Мексико. Обсъдихме в каква посока ще поемем и по какъв начин ще станем по-добри.”

Рено се притеснява от "плашещи " промени във Ф1

„ Не е загадка, че използваме доста елементи на Ферари, тъй че те ще ни дадат базата. Нуждаем се да бъдем на половин секунда за Ферари, с цел да бъдем конкурентни.”

„ През предходната година не бяхме такива. Бих споделил, че тогава бяхме със секунда-секунда и половина по-бавни спрямо тях. Като цяло бяхме на към 2 секунди от спечелилите в квалификациите, тъй че би трябвало да стопим доста от тази разлика, с цел да се конкурираме с останалите”, добави Хаас.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР