Собственикът на фалираната КТБ Цветан Василев е свален от издирване

...
Собственикът на фалираната КТБ Цветан Василев е свален от издирване
Коментари Харесай

Шамар за Гешев: ”Интерпол“ свали от издирване банкера Цветан Василев

Собственикът на фалираната КТБ Цветан Василев е свален от търсене от „ Интерпол “. Това е следващ пестник за основния прокурор Иван Гешев, който водеше следствието за банкрута на КТБ. Решението да бъде затворена " алената " бюлетина за Цветан Василев е вземо от Секретарията на " Интерпол ". Предстои това решение да бъде доказано и от Специалната комисия, която заседава два пъти годишно.
Цели две години бъдещият основен прокурор Иван Гешев се занимаваше делото за източването и банкрута на Корпоративна комерсиална банка. Написа и хиляди страници обвинителен акт, който в съда стартира да издиша под тежестта на същинските обстоятелства и доказателства, осветени от обвинените.

Главните очевидци на обвиняването пък все по-често се объркват в личните си неистини.

През това време на Гешев не са давани други каузи, тъй като той е бил изключен от листата за разпределението им с нарочна заповед. Така от юли 2014 година до май 2016 година Гешев е работил единствено по едно дело. Резултатът е 10 821 изписани листа. Плюс премия - поста на основен прокурор.

Сайтът на интернационалната полицейска организация сподели, че фактически банкерът Цветан Василев към този момент не попада измежду търсените нарушители.

На страницата на „ Интерпол “ се търсят 49 българи, измежду тях финансистът не попада, написа ФрогНюз.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР