Собственикът на Евертън Фархад Мошири в следващите дни ще пристигне

...
Собственикът на Евертън Фархад Мошири в следващите дни ще пристигне
Коментари Харесай

Богатият собственик на Евертън пристига и лично ще сече глави”

Собственикът на Евертън Фархад Мошири в идващите дни ще дойде във Англия, с цел да даде началото на огромната чистка в тима след проваления сезон.

Сагата продължава: Рууни напусна подготовка на Евертън

„ Карамелите” финишираха на 8-о място, което исторически видяно не е чак толкоз неприятно, само че огромните вложения през лятото на 2017-а година целяха най-малкото присъединяване в Лига Европа, а дълготрайната цел е място в заветния топ 4. В нито един миг сходно нещо не бе по силите на Евертън, заради което се стигна до уволнението на стартиралия акцията управител Роналд Куман и идването на Сам Алърдайс. Идването на Големия Сам имаше положителен резултат след тежкия интервал при краткотрайния ментор Дейвид Ънсуърт, но това бе единствено първоначално. Впоследствие „ карамелите” се върнаха към познатото си своенравие, което било ясно обръщение до Мошири, че е време за бързи и безмилостни решения.

С мощна чистка по високите етажи започва революцията в Евертън

Според „ Дейли Мирър” точно Алърдайс ще бъде първият, който ще научи, че времето му е изтекло. Английският експерт ще бъде изпъден дружно с всички членове на своя щаб. Кой ще го наследи е напълно различен въпрос, като витаят клюки за легендата Микел Артета, който до този миг работеше като асистент на Арсен Венгер в Арсенал.

Според други източници Мошири води договаряния и с наставника на Порто Серджо Консейсао, като е изразил желание да удвои сегашната му заплата (около 1,7 милиона паунда годишно) и да заплати освобождаващата му уговорка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР