Собственикът на Евертън Фарад Мошири заяви, че клубът не се

...
Собственикът на Евертън Фарад Мошири заяви, че клубът не се
Коментари Харесай

Собственикът на Евертън с важно обръщение в трудния момент

Собственикът на Евертън Фарад Мошири съобщи, че клубът не се продава, а той е покрай това да обезпечи пари, с цел да помогне за построяването на новия стадион. Мошири заяви, че търси финансиране за построяването на новия стадион в Брамли-Муур Док във видео послание, което се появи на клубния уебсайт.

" Клубът не се продава, а аз приказвам с топ вложители, в действителност качествени, за стадиона ", споделя Мошири пред борда.

" Мога да го направя самичък и повода да желая да го направя и да доведа топ спортни вложители в Евертън. Близо сме до договорка. И не става въпрос да продаваме ", прибавя той.

" Стадионът е най-важната интервенция сега, като време и бюджет. След като превъзмогнем неприятните резултати в последно време, почитателите могат да стартират да мечтаят с мен. Стадионът в никакъв случай не е бил разкош за Евертън, това е нужда ", сподели още Мошири.

Евертън играе всеки сезон от 1954-55 година в елита на Англия, само че през актуалната акция е спечелил единствено 3 от 20 срещи и е на предпоследно място в класирането. Мошири твърди почитателите, че нещата могат да се трансформират.

" Амбицията на Евертън е постоянно да бъде част от елита. Ние сме част от елита. Амбицията ни е да не сме на дъното, желаеме да играем в Европа ", обясни притежателят.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР