Собственикът на една от съборените две къщи от Тир в

...
Собственикът на една от съборените две къщи от Тир в
Коментари Харесай

Радослав след съборените къщи от Тир: Мислех, че вътре ще намеря загинали майка, леля и баба

Собственикът на една от съборените две къщи от Тир в Златна Панега Радослав разкри одеве какво си е помислил в първия миг, откакто видял срутения им парцел.

„ Със фамилията ми бяхме вътре в къщата, леля и баба ни бяха пристигнали на посетители. Изведнъж се чу един гръм...Тръгнах към руините в другата стая с мисълта, че майка, вуйна и баба ще ги видя починали върху големи локви с кръв. Слава богу, че са имали шанс и оцеляха. Съжалявам, че водачът на тира е умрял. Това е голяма покруса за неговото семейство и аз сервирам съболезнования на околните му ”, съобщи Радослав по Нова Тв.



Той посочи, че на пътя край въпросните къщи камиони и коли постоянно карат със скорост над допустимата и са ставали произшествия, а съгласно информациите през вчерашния ден Тир-ът е профучал със скорост над 100 км.



На този стадий Радослав разкри, че няма концепция къде ще живеят със фамилията му, откакто са останали без парцел.

Кметът на Златна Панега разгласи, че се търсят решения за обезопасяване на рисковия регион, а локални предприемачи ще оказват помощ на фамилията с служащи, с цел да разчистят останките и отломките от пометените къщи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР