Собственикът на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич заяви пред клубната

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич заяви пред клубната
Коментари Харесай

Собственикът на Ботев : Колежа ще бъде завършен е в началото на следващата година

Собственикът на Ботев (Пловдив) - Антон Зингаревич съобщи пред клубната телевизия, че чака тимът да се завърне на стадион " Христо Ботев " при започване на 2023 година.

" През последната година има разнообразни страсти. Трябва да кажа, че доста от тях бяха позитивни страсти. Наслаждавам се да съм притежател, само че и в действителност одобрявам да ръководя този клуб. Мисля, че откогато започнахме - от януари до момента следим добър напредък по едно и също време на терена и отвън него. Мисля, че най-важното, което направихме е, че изградихме избрана просвета и несъмнено равнище на упованията. Това, несъмнено, основава много напрежение върху всички забъркани.

Ние сме тук да създадем най-хубавото за тима и да реализираме положителни неща. Завършихме постоянния сезон трети, което разбрах, че не се е случвало от 20 години. Ясно мога да кажа, че най-големият напредък е на терена. И би трябвало да благодаря на тима и на треньорския щаб за това.

Ние усъвършенстваме нашия екип всеки трансферен прозорец, всеки ден, в който момчетата упражняват на терена. Мисля, че се оправяме доста добре на терена. Също по този начин прогресирахме много като цялостна организация.

Колкото повече печелим, толкоз по-голям късмет имаме за присъединяване в Европа. В началото на сезона си поставихме за минимална цел топ 6. Това към този момент го постигнахме и почувствахме, че ще изгубим, в случай че не се борим за Европа.

Според контракта предстоящото време за завършването на стадион " Христо Ботев " е при започване на идната календарна година. Надявам се, че ще може да играем срещи от шампионата на него, от втората половина на идващия сезон. Разбирам какъв брой значимо е това за почитателите, то е също толкоз значимо и за клуба. Стадионът е като свещено място за почитателите и за клуба ", сподели Зингаревич.
 Феновете на Ботев (Пд) желаят да завладяват
Феновете на Ботев (Пд) желаят да завладяват " Герена "

Организират екскурзия за значимия мач с Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР