Собственикът на Ботев Пловдив, Антон Зингаревич, сподели впечатленията си след

...
Собственикът на Ботев Пловдив, Антон Зингаревич, сподели впечатленията си след
Коментари Харесай

Собственикът на Ботев Пд: Искахме да победим, но сме доволни и на 0:0

Собственикът на Ботев Пловдив, Антон Зингаревич, показа усещанията си след нулевото реми на "канарчетата " против Апоел Никозия в първи двубой сред отборите от втория кръг на квалификациите за Лигата на конференциите.

„ Задоволени сме с равенството. Разбира се, имахме упования да спечелим, само че е 0:0, тъй че продължаваме към идващия мач “.

„ Имахме шансове да отбележим, само липсваше малко точност. Играчите би трябвало да си повярват малко повече, с цел да влезнат ситуациите. Атмосферата беше страхотна. Това беше най-голямата посещаемост, откогато съм притежател на клуба, имаше над 5 хиляди души. Доволни сме, когато почитателите ни са с нас “.

„ Ако започнеш присъединяване в даден шампионат, то е належащо и да си поставиш цел, другояче няма смисъл. Гледаме обаче мач за мач. Най-важен е идващият мач. И вторият дуел ще е с шансове 50:50, тъй че би трябвало да забележим кой ще има малко повече шанс “.

„ Не съм удовлетворен от старта на сезона, тъй като загубихме два мача, които трябваше да спечелим. Имаше аргументи за това, допускам, само че трябваше да се оправим по-добре. Все отново, тези неща се случват във футбола, тъй че съм убеден, че може да обърнем нещата. Просто би трябвало да спечелим идващия мач и да гледаме оттова насетне “, приключи Зингаревич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР