Собственикът на “Пайнер” инж. Митко Димитров вдигнал кръвно, когато Константин,

...
Собственикът на “Пайнер” инж. Митко Димитров вдигнал кръвно, когато Константин,
Коментари Харесай

Митко Пайнера трепери да не му затворят телевизията! Забъркаха голяма каша с Борисов и Корнелия…

Собственикът на “Пайнер” инж. Митко Димитров вдигнал кръвно, когато Константин, Илиян и Борис Дали му показали общата си ария “Гол”, която излезе при започване на месец декември.

Както ПИК заяви преди всички, в парчето са земесени две от топ фигурите в политическия живот у нас – Бойко Борисов и Корнелия Нинова. Тексът, който е на Мариета Ангелова, съдържа задявка към премиера и водача на Българска социалистическа партия, която звучи по този начин:

“И след това сънувам, че Бойко бракосъчетавам. По обич го бракувам със Корнелия!”

Голям боязън е брал Пайнера около палавата закачка. “Шефът споделил, че не могже да пусне тази ария по този начин, щели да му затворят телевизията”, разкри за суматохата в димитровградската компания един от изпълнителите – Константин.

Освен Бойко и Корнелия, в текста участват още Христо Стоичков, Слави Трифонов и “Ку-ку Бенд”. След експлицитното гледище на Митко Димитров, преди песента да види бял свят, се наложило всеки от забърканите да даде своето единодушие трио “БИК” да радва народа с имената им.

“Доколкото разбрах, Бойко е приел песента с усмивка и е харесал песента. Христо Стоичков също е дал единодушие, Слави и хората му не са имали срещу. Само Корнелия нещо не се е съгласила, което е доста неуместно. Това е едно шоу, подбив и всеки би трябвало да бъде необятно скроен. Даже на клипа нещо са я маскирали…”, призна още Коцето в изявление пред седмичник.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР