Собственикът Кристиян Киров дойде да отключи помещението и предостави документите

...
Собственикът Кристиян Киров дойде да отключи помещението и предостави документите
Коментари Харесай

Ударихме Ново Дъно! В България Се Вихри Зловещ Бизнес С Трупове! Вижте Снимки, За Шок На Всички Се Крадат

Собственикът Кристиян Киров пристигна да отключи помещението и даде документите на компанията на проверяващите. Малко преди този момент една от катафалките на организацията беше вдигната с „ паяк “ и откарана към КАТ. Минути по-късно репатриращата машина се върна да отнесе и втория автомобил, само че Киров към този момент беше на място и чиновник на компанията самичък закара автомобила към КАТ.

„ Проверяваха общоприети неща – касови бонове, контракти за наем. Погребалният бизнес е непрекъснат обект на внимание от страна на страната и на локално равнище в Бургас. Всички компании имаме ежемесечни инспекции, проверки, непрекъснат тормоз.

Днес се получи лека принуда. Нещо от вида: елате, тъй като ще ви изнесем колите, лека инспекция в КАТ ще им извършат. Аз имам протокол, който не съм прочел още. Искат документи да им представим. Той казусът е, че всички компании в града имат проверка. Аз бях в Национална агенция за приходите, а по едно и също време тук имало инспекция. Той човек би трябвало да се раздели на 8, с цел да угоди на всички институции в града “, сподели Кристиян Киров, откакто служителите на реда напуснаха офиса, написа Блиц.

Според Киров има една компания, която основава напрежение измежду всички останали, насочвайки вниманието към „ Покой “.



„ Има една компания, която основава напрежение измежду всички останали – това са тези, които палят катафалките Колежките, които са пострадали ги показват тези хора с имената им “, добави Киров. Припомняме, че преди време собственичките на организациите „ Гея “ и „ Авона “ Стефка Димитров и Румяна Черкезова споделиха, че са сигурни кой стои зад палежите на катафалките им.

„ Няма война. Всички погребални компании – четири на брой, които не участваме в сходен тип връзки ще се обединим и дружно ще заведем групови каузи против хората, които се пробват да тормозят бизнеса. Ние сме си провели диалозите между тях, в прелестни връзки сме, в това число и с пострадалите дами. Въпрос на седмица – две е да се обединим, говорили сме с юристи, тъй като ние не се караме, няма какво да разделяме. Има една компания, която стана проблематична за целия отрасъл “, сподели още Киров. Очаква се обединяването да бъде сред погребалните организации „ АБА “, „ Архангел Михаил “, „ Авона “ и „ Гея “.

„ Не се опасявам. Застраховал съм си колите. Всички ще се обединим Нас непрекъснато ни набеждат, че вършим нарушавания, а това не е по този начин “, сподели още Киров.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР