Собственикът и президент на Царско Село – Стойне Манолов за

...
Собственикът и президент на Царско Село – Стойне Манолов за
Коментари Харесай

Босът на Царско село: Цялата история има привкус на набеждаване

Собственикът и президент на Царско Село – Стойне Манолов за следващ път акцентира, че не приема наложената от БФС санкция по отношение на присъединяване в съмнителни мачове. Бизнесменът съобщи, че „ избрани хора” се пробват да го вкарат в пояснителен режим и да дестабилизират клуба, като съсипят неговото добро име.

За следващ път босът на „ царете” изрази подготвеност да търси правата на своя клуб пред съда.

„ За страдание не получихме пояснение за какво бяхме санкционирани. Определено считам, че това, което се случи тук има привкус на набеждаване. За мен персонално е някакво интензивно мероприятие на избрани хора, които се стараят да дестабилизират клуба и да го слагат в светлина, която безусловно не дава отговор на истината. Разбира се, ние ще си търсим правата. С всеки, който се пробва да ни набеди, ще се срещнем в съда”, сподели Манолов.

„ Много съм наскърбен. Трябва да давам пояснения, пробват се да ме вкарат пояснителен режим. В подобен по-скоро би трябвало да са хората, които настояват тези неща. Ако имат някакви доказателства, дано излязат пред цяла България и ги покажат. Ако има някъде някаква виновност, приканва прокуратурата да се намеси и да бъде безкомпромисна към сходни дейности.”

„ Аз считам, че сме подготвени на 100 % да одобряваме мачове тук. Проблемът е, че би трябвало да се събере комисия, в която да има хора от общината, от Министерството на спорта, Футболен съюз, пожарна и въобще всички институции, с цел да получим нужния лиценз. Практически ние сме подготвени и откровено се надявам, че ще играем на личния си стадион идващия ни домашен мач”, добави Манолов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР