Собственик остана ужасен“ и раздразнен“, след като 30-футов широколентов стълб

...
Собственик остана ужасен“ и раздразнен“, след като 30-футов широколентов стълб
Коментари Харесай

Мъж, зашеметен да открие 30-футов широколентов стълб в предната градина, блокиращ гледката от прозорците му

Собственик остана „ ужасяващ “ и „ нервиран “, откакто 30-футов широколентов дирек беше засаден в предната му градина, разрушавайки гледката от неговата прозорци на хола и спалнята.

48-годишният Ричард Кармайкъл беше сюрпризиран, когато неговият наемател му сподели, че някой е сложил дирек пред дома му в Хъл, Източен Йоркшир. Човекът, който ръководи локален гараж, отиде да прегледа и сподели, че е „ погнусен “ от инсталирането на стълба.

Подобни парцели в региона се продават за £150 000, само че господин Кармайкъл изрази притеснява се, че къщата с две спални, която купи през 2006 година, в този момент може да е обезценена от полюса. Той сподели, че е помолил доставчика на широколентов достъп Connexin да отстрани 10-инчовия необятен багажник, само че до момента са отказали.

Собственикът на жилището сподели на MailOnline: „ Изтеглих документите за къщата си и им споделих, че е в границите на моята граница. Но компанията ме измами, че е в границите на линия за публични услуги. Стълбът е по-висок от къщата. Намира се на 3 метра о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР