Собственик на малък бизнес в Денвър се ядоса, след като

...
Собственик на малък бизнес в Денвър се ядоса, след като
Коментари Харесай

Собственик на бизнес в Денвър се ядоса, след като молбата за безвъзмездна помощ за смекчаване на разходите в лагера за бездомни е отхвърлена

Собственик на дребен бизнес в Денвър се ядоса, откакто градът отхвърли молбата й за безплатна помощ, с цел да помогне за облекчение на някои от разноските, свързани с близкия лагер за бездомни, макар че дава отговор на всички критерии за допустимост.

„ По време на цялата тази обстановка с лагера те споделиха, че идват средства и не се тревожете за всичко “, Саманта Менендес, съсобственик на Бар „ One Shot Back “ в Mile High City, сподели пред „ FOX & Friends Weekend “ в неделя.

„ [Имаше] повече от 200 палатки към нашия бизнес и в действителност нищо не пристигна за нас “, продължи тя. „ Накрая не ни дадоха нищо и трябваше да преминем през осем месеца полуда и не получихме нищо, тъй че е малко тъжно да бъда напълно почтен. “

Хоризонт в центъра на Денвър, сниман от покрива на хотел Jacquard в Денвър, Колорадо на 15 ноември 2018 година (Raymond Boyd/Getty Images)

Дебора Камерън, основен шеф по бизнес развиване в Службата за икономическо развиване и в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР