Собственик на магазин в столичния квартал Хиподрума публикува видео от

...
Собственик на магазин в столичния квартал Хиподрума публикува видео от
Коментари Харесай

Търговец издирва крадец със запис от охранителна камера

Собственик на магазин в столичния квартал " Хиподрума " разгласява видео от охранителна камера, на което се вижда по какъв начин крадеца отмъква артикули от комерсиалния обект.

Кражбата е станала в понеделник, 29 януари, към 15 часа. На записа се вижда по какъв начин мъжа прибира артикули - кашкавал и масло, които били от скъпи марки. Откраднатите артикули възлизали в размер на 80 лева, заяви bTV.

След като излиза от магазина мъжът стартира да бяга.

Собственикът на магазина съобщи, че крадецът е бил доста бърз и е липсващ, преди да чиновниците да подхващат нещо. Той споделя още, че през днешния ден ще подаде писмена тъжба против незнайния причинител. Собственикът уточни и че клипът е оповестен в обществените мрежи и моли хората да спомагат, в случай че разпознаят причинителя.

Съпругата на притежателя съобщи, че сходни обири се случват в магазина най-малко 2 пъти в месеца. Случите обаче оставали безнаказани, от полицията отхвърлят да образуват досъдебно произвеждане, тъй като откраднатата сумата е под минималната заплата за страната.

" На ден в този магазин влизат 400-500 клиенти. Ако всеки един от тях си вземе за по 1-2 лв. нещо, аз банкрутирам. Няма по какъв начин да работя по този начин. Според мен няма минимална и оптималната сума, има осъществено закононарушение, което би трябвало да бъде осъдено по някакъв метод, с цел да знаят всички останали, че не може по този начин да се прави ", безапелационен е притежателят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР