Собственик на жилище като по чудо избегна сериозни наранявания, след

...
Собственик на жилище като по чудо избегна сериозни наранявания, след
Коментари Харесай

Мъж, спящ на дивана, избяга удивително от сериозни наранявания, след като BMW се вряза в салона

Собственик на жилище като по знамение избегна съществени пострадвания, откакто BMW се вряза в хола му, до момента в който той спеше на дивана.

Мохамед Ансар Али описа по какъв начин е задрямал в дома си в Бромфорд, Бирмингам, в понеделник, когато ненадейно е бил разсънен от колата, която се е врязала в стаята и е трябвало да бъде избавен от към шестима служители на реда. За благополучие той е получил единствено леки пострадвания и е бил откаран с кола за спешна помощ в болница Heartlands за лекуване.

Шофьорът на BMW съгласно известията е избягал, оставяйки зад сцената разрушението. Аварийни екипи и строителни инженери се втурнаха към мястото и сигурността на постройката беше тествана, до момента в който елементи от Collingbourne Avenue и Chipperfield Road бяха отцепени. Докато Али се възстановяваше в болничното заведение, транспортното средство остана в дома му в понеделник вечерта. Съветникът Махмуд показа във Фейсбук настояща информация за положението на Мохамед, откакто беседва с него.

„ Току-що приказвах с Мохамед Ансар Али от Чипърфийлд Роуд, кой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР