Собственик на жилище беше похвален за отмъщението, което получи на

...
Собственик на жилище беше похвален за отмъщението, което получи на
Коментари Харесай

Мъж аплодиран за „дребно отмъщение“, след като непознат паркира в колата му за парти

Собственик на жилище беше окуражителен за отмъщението, което получи на „ законосъобразен чужд “, който паркира на алеята му, с цел да участва на празненство, на което неговият комшия мятане.

Редиците за паркиране не са необикновени по жилищните улици, само че в случай че имате алея и не би трябвало да разчитате на крайпътно паркиране, тогава нормално можете да си гарантирате място, в което можете елементарно да влезете и отвън. Въпреки това, един мъж остана засегнат, когато чужд паркира колата им на алеята му - просто тъй като бяха на празненство в прилежащата къща.

Работата на лицето за паркиране означаваше, че мъжът нямаше място за паркиране в неговия парцел, тъй че той предприе „ дребно възмездие “ и паркира колата си тъкмо зад тяхната, блокирайки ги, до момента в който не реши да реалокира колата си - четири дни по-късно.

Той сподели: „ Прибрах се от работа и видях, че някой в ​​нашия блок имаше огромно празненство и някой реши, че има право да паркира на алеята ми. Имайте поради, че алеята ми е необятна за една кола, облицован...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР