Собственик на гарсониера в жк. Славейков“ в Бургас счупи тъпомера

...
Собственик на гарсониера в жк. Славейков“ в Бургас счупи тъпомера
Коментари Харесай

Гарсониера с лята мивка и балатум за скромните 400 лв.! Как да устоиш на подобна оферта?

Собственик на гарсониера в жк. " Славейков “ в Бургас счупи тъпомера и разруши на пух и прахуляк всевъзможни стандарти в имотния пазар.

Пусна жилище чартърен за 400 лева със соц обзавеждане – лята мивка, балатум и емблематичния за предишния век оранжев губер, който беше разкош за нашите баби и дядовци.

Постът в обществените мрежи, макар че е от брокерска организация, взриви пространството и от няколко дни събира цветущи мнения.

В обявата е посочено, че жилището се намира на 2 етаж, в саниран блок, покрай парка. Сградата разполагала с асансьор, а апартаментът се отоплявал на ток – с климатик.

" ОБЗАВЕЖДАНЕ: изцяло обзаведен в саниран блок, РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: хол със спалня, кухня, тераса, баня с тоалетна; КВАДРАТУРА: 50кв.м “, написа още към обявата.

Facebook критиците незабавно погнаха притежателя и даже го укориха, че желае доста " невисок наем “. Други пък го посъветваха да не изхвърля остарялото обзавеждане, тъй като по този начин ще го окепази и " миризмата на пръст “ ще бъде унищожена, написа Флагман.

" Кошмар! Къщата на ужасите! “, " Обзавеждане от преди 45 год. “, " Може да е с балатум, но най-малко е с
Всичко за Вашата сватба
шарка на ламинат “, " Защо с чама, шперплат ламперийката и оранжевия губер?!?

Защо, за какво??? “, " Като виждам обзавеждането, обявата очевидно е от 1975 година “, " Свободна след няколко дни, тъй като бабата я опяват още в другата стая “, жестоко се майтапят консуматори.

Как да устоите на тази оферта?!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg