Собственик на фирма за онлайн търговия пропътува 800 км, за

...
Собственик на фирма за онлайн търговия пропътува 800 км, за
Коментари Харесай

Шеф на фирма измина 800 км., за да пребие недоволен клиент

Собственик на компания за онлайн търговия пропътува 800 км, с цел да пребие неудовлетворен клиент, оплакал се от услугите на компанията му.

Шокиращата преживелица е била записана от улична камера за видеонаблюдение в град Джънджоу, Източен Китай, написа английският вестник Mirror.

На фрагментите се вижда по какъв начин жена на име Хиао Ли е нападната брутално от мъж, който я удря, блъска и рита, до момента в който тя не се строполява на земята.



Според локалните медии нападателят — господин Жанг — бил притежател на компания за онлайн търговия на дребно, който извънредно се разгневил, когато видял неприятния коментар, оставен от Ли, която се оплакала, че поръчката ѝ закъсняла с 4 дни.

На фрагментите се вижда по какъв начин дамата е удряна с юмруци и ритана като един от ударите я изпраща на земята. Тогава мъжът си потегля, оставяйки жертвата си да лежи безпомощна на асфалта.



Малко по-късно дамата е била откарана в болница поради пострадванията си, в това число и разтърсване на мозъка.



Китайската преса оповестява, че Хиао Ли била предизвестена от Жанг със известие, че ще я навести. В известието от шефа на компанията той й написал, че е пътувал цяла нощ от град Сужоу, намиращ се на 800 км от Джънджоу, с цел да може тя да "получи урок ".

Полицията е отказала да разяснява, само че е удостоверила, че води следствие.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР