Собственик на електрическия Ford Mustang Mach-E получи сметка от 28

...
Собственик на електрическия Ford Mustang Mach-E получи сметка от 28
Коментари Харесай

Пътна помощ нанесе щети за близо 50 хиляди лева на електрически Mustang след неправилно теглене

Собственик на електрическия Ford Mustang Mach-E получи сметка от 28 хиляди $ (близо 50 хиляди лева), откакто возилото му бе качено погрешно на пътна помощ. Инцидентът доби известност, откакто бе споделен в профилирания конгрес на модела – MachEForum.com.

При пътешестване от Канада до Флорида, притежателят на електрическия автомобил бил заставен да отбие и да извика пътна помощ, откакто на таблото се появило предупредително известие и колата изгубила мощ. Потърпевшият споделя, че се свързал с Ford, а от там изпратили пътна помощ, която да го съпроводи до най-близкия сервиз на марката.
`Пътна

Проблемите станали още по-сериозни когато пътната помощ пристигнала, откакто лидерът ѝ закачил погрешно колата при опит да я изтегли и наранил една от гредите предпазващи батерията. Както може да видите и от фотографията, операторът на пътната помощ е закачил куката за изтегляне в една от дупките на гредата, вместо на обозначените за това места и е предизвикал скъсване на метала.

Собственикът на колата споделя, че при товаренето е развалена и част от охладителната система на батериите, което е довело до още един ремонт, след който сметката за ремонти е повишена до 28 хиляди $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР