Собственичката на правата за конкурса Мис България, Ирина Папазова, оплю

...
Собственичката на правата за конкурса Мис България, Ирина Папазова, оплю
Коментари Харесай

Ирина Папазова оплю „Мис Свят”: Това е най-измисления конкурс за красота

Собственичката на правата за състезанието „ Мис България ”, Ирина Папазова, оплю състезанието „ мис Свят ”. „ Мис Свят ” е фиктивен конкурс. Най-големият е „ Мис България ”, този, на който аз държа правата ”, съобщи тя, научи HotArena .

Думите на Папазова хвърлиха в ужас феновете на състезанията, до момента в който в „ Плаза ” се избираше новата „ Мис България ”, през вчерашния ден. Думите на Папазова бяха предизвикани от това, че в един и същи ден се излъчиха два състезанието за красота–единият в България, а другият в Китай.

„ Няма метод нашия конкурс да е фиктивен, тъй като вие видяхте 130 страни в света излъчиха „ Мис Свят ”, на който беше и нашето момиче Вероника Стефанова. Тя се показа доста добре ”, показа Страхил Гановски, който държи правата на „ Мис Свят ”.

Междувременно в състезанието на Папазова, новата мис България стана Тамара Георгиева от София. А втора–Йовита Георгиева от Бургас.

По същото време мис Свят стана индийката Мануши Чхилар. Любопитна детайлност е фактът, че българския любим от „ Евровизия ” Кристиян Костов, излезе да пее на сцената на събитието в Китай.

Междувременно рецензиите към метода на осъществяване на състезанието „ Мис България ” и пращането на победителките на второкласни надпревари, не стопират. „ Победителката на настоящия ще отиде на „ Мис Планет ” в Грузия и на „ Мис Бикини ” в Китай.

Това ли са най-силните състезания в света? ”, подмятат злъчно критици, несъгласни с Папазова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР