Собственичка на верига русенски аптеки, която е и съпруга на

...
Собственичка на верига русенски аптеки, която е и съпруга на
Коментари Харесай

Съпругата на общински съветник от ГЕРБ в Русе е убита и разчленена заради 30 000 лв.

Собственичка на верига русенски аптеки, която е и брачна половинка на шефа на групата на ГЕРБ в Общинския съвет в крайдунавския град Бедрос Пехливанян, е била убита, а тялото й разчленено, заяви " ".
Още по темата
Жестокото закононарушение станало предходната седмица. Жената е изчезнала в петък и родственици я оповестили за търсене. Първоначално полицията разследвала похищение. Бързо обаче криминалистите от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Русе, и сътрудниците им от Главна дирекция " Национална полиция " разбрали, че става дума за ликвидиране.

В понеделник вечерта те задържали двама мъже, които създали признания. Те са остарели познайници на полицията. Убийците са разчленили тялото на жертвата си, като изхвърлили останките в дере на река Русенски Лом. Криминалистите са открили, че двамата са откраднали 30 000 лв. от убитата.

Част от парите са открити. Извършителите на тежкото закононарушение са арестувани за 24 часа, чака се прокуратурата да им повдигне обвинявания и да изиска от съда налагане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР