Снуп Дог обяви, че се отказва от марихуаната. Или поне

...
Снуп Дог обяви, че се отказва от марихуаната. Или поне
Коментари Харесай

Снуп Дог спира с пушенето на трева

Снуп Дог разгласи, че се отхвърля от марихуаната. Или най-малко от пушенето на субстанцията, съобщи Си Ен Ен.  

" След доста размисли и диалози със фамилията ми, взех решение да спра с пушенето ", сподели рапърът, чието същинско име е Калвин Бродъс, пред своите 82,5 милиона почитатели в Instagram. " Моля, уважавайте персоналното ми пространство в този миг ".

Изпълнителят е известен с любовта си към тревата. Той дори твърди, че е пушил в Белия дом. Снуп Дог е стартирал няколко бизнес инициативи, свързани с марихуаната, в това число медийна компания, фокусирана върху наркотичното вещество, наречена " Merry Jane ", както и верига от артикули с канабис.

Феновете му бързо се досетиха, че в обещанието му има малка врата - Снуп не се зарича да спре да използва канабис по различен метод.

Той също по този начин е вложил в Casa Verde Capital - фирма за рисков капитал, която влага в start-up компании за марихуана.

През 2019 година рапърът разкри, че е наел чиновник на цялостен работен ден, чиято единствена работа е да свива масури. През 2021 година пък оповести, че прави по 81 паузи за пушене на трева всекидневно.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР