Снукър сезон 2017/18 навлиза в по-натоварената си фаза, след като

...
Снукър сезон 2017/18 навлиза в по-натоварената си фаза, след като
Коментари Харесай

Навлизаме в същинския екшън на снукър сезона!

Снукър сезон 2017/18 навлиза в по-натоварената си фаза, откакто до момента наблюдавахме майсторите на щеката единствено в Рига Мастърс и Световната купа, която не е част от ранкинг системата. В идващите дни предстоят много повече събития, въпреки и те да са главно такива с предложения, само че пък това не ги прави по-малко атрактивни, изключително идното шоу в Хонконг.

ХОНКОНГ МАСТЪРС (20-23 юли)

Осем от най-хубавите играчи в света ще премерят сили в чисто новия Хонконг Мастърс, проведен в чест на 20-годишнината от независимостта на страната. Вижте тук детайлности за същинската част на събитието! Настоящата международна шампионка при дамите Нг Он Йее, която е точно от Хонконг, ще изиграе показателен дуел против легендите Джими Уайт и Стивън Хендри като допълнение към празничната стратегия.

СВЕТОВНИ ИГРИ (20-23 юли)

По същото време стартира десетото издание на Световните игри, които ще се проведат във Вроцлав, като за пети път снукърът ще бъде част от тях. Най-известните имена там ще бъдат Али Картър и Кайрън Уилсън, а повече детайлности за шампионата можете да видите тук!

INTERNATIONAL CHALLENGE (27-29 юли)

International Challenge в Шънжън, Китай, ще бъде последният късен шампионат през юли, като също не е част от системата, като ще бъде предавано само на територията на азиатската страна. Британският квинтет Рони О’Съливан, Марк Уилямс, Джо Пери, Майкъл Холт и Греъм Дот ще се изправят против китайците Дин Дзюнхуей, Уенбо Лян, Ян Бинтао, Юлон Жу и Жао Синтон.



КВАЛИФИКАЦИИ ЗА INDIAN OPEN, ЕВРОПЕЙСКИЯ МАСТЪРС И WORLD OPEN (1-9 август)

Снукърът на ранкинг равнище се завръща при започване на август с осем дни екшън (почивка на 5-и) в Престън. Квалификациите още веднъж ще имат за цел да пресеят главната скица на трите шампионата до 64 участници, а мачовете ще се проведат във формат 4 от 7 фрейма (за World Open ще са 5 от 9). Срещите на първенците от предишния сезон ще бъдат извършени не в Престън, а в залите, където ще се играят мачовете от същинската фаза.

CHINA CHAMPIONSHIP (16-22 август)

Шампионатът на Китай за първи път е част от ранкинг системата и още при започване на юни се организираха квалификациите. Наградният фонд за спечелилия е извънредно величествен - рекордните за отвън Англия 150 хиляди паунда. От сегашния топ 32 на международната класация не се класираха само Кайрън Уилсън, Рики Уолдън и Доминик Дейл, тъй че стартовият лист е извънредно мощен. Вижте повече детайлности за China Championship тук!

ПОЛ ХЪНТЪР КЛАСИК (25-27 август)

Пол Хънтър Класик още веднъж ще се организира по образеца на някогашните шампионати от сериите РТС, а напълно скоро ще е подготвен и жребият. Миналата година завоюва Марк Селби, а тази пък още веднъж редом с мъжете ще се организира и шампионатът при дамите, като погледите ще са приковани в международната номер 1 Риан Еванс и международната шампионка Нг Он Йее.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР