Снощният полуфинал на "Hell's Kitchen" бе сред най-емоционалните епизоди на

...
Снощният полуфинал на "Hell's Kitchen" бе сред най-емоционалните епизоди на
Коментари Харесай

Горчиви сълзи на полуфинала на Hells Kitchen

Снощният полуфинал на "Hell's Kitchen " бе измежду най-емоционалните епизоди на шоуто. Тримата финалисти - Светла, Филип и Дани Спартак, бяха сюрпризирани от опцията да прегърнат и да поговорят за първи път от началото на шоуто с околните си хора. След седмици на изолираност мъжки и женски сълзи наводниха кухнята на шоуто.

При Дани Спартак дойдоха майка му, жена му и дребният му наследник Никола. Той безусловно рухна, когато те прекрачиха прага и стартира да плаче. "Искам да не ги пусна в никакъв случай. Тези три месеца ми се сториха като три години, жена ми ми липсва пъклен доста. Малкият толкоз е пораснал, необикновено е, че не ме е не запомнил ", съобщи Дани Спартак.



При Филип дойдоха майка му, татко му и приятелката му. Той се втурна към тях, а първа в обятията му попадна обичаната.



Светла също не остана без трогателна среща с околните си. При нея пристигнаха брачният партньор ѝ Адриан, сестра ѝ и родителите ѝ. "Не мога да допускам, че още веднъж са тук, че ги виждам и този път мога да ги докосна ", сподели тя.



След като участниците се развълнуваха толкоз от срещите с най-любимите си хора, те получиха тестване - трябваше да схванат какви са съставките на вегетарианско ядене, приготвено от началник Ангелов и да го създадат същото. Залогът бе висок - спечелилият получаваше цялостен следобяд с роднините си.

След трагична борба по този начин мечтаната победа си извоюва Дани Спартак.

На вечерната резервация всеки от участниците трябваше да застане на паса, където нормално е началник Ангелов. В кухнята обаче су шефовете имаха за задача да саботират тримата полуфиналисти. Мръсният номер на шефа даде резултат и провокира доста неточности у Филип. Дани Спартак и Светла. Тримата имаха доста компликации, само че единствената дама в шоуто като че ли получи най-вече рецензии от готвачите. Минути след края на вечерната резервация един от тримата трябваше да си тръгне и това бе точно Светла.



На финала ще се борят Филип и Дани Спартак. Двамата мъже ще се изправят лице в лице, с цел да застанат отпред като основни готвачи в новия ресторант на началник Ангелов. Краят на борбата ще е довечера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР