Снощният епизод от танцувалното шоу Денсинг старс“ се оказа последен

...
Снощният епизод от танцувалното шоу Денсинг старс“ се оказа последен
Коментари Харесай

Богомил Бонев след отпадането на Нона Йотова от „Денсинг старс“: Казах на журито да я скъса първа, но…

Снощният епизод от танцувалното шоу „ Денсинг старс “ се оказа финален за Нона Йотова и сътрудникът й Даниел, откакто двамата отпадваха с по-нисък зрителски избор, макар че извършиха приказен куикстеп на музиката от кино лентата „ Кабаре “. Минути по-късно, евентуално предстоящо от мнозина, мъжът до Нона Йотова – предприемачът Богомил Бонев, не спести нито подробност от това, което мисли по въпроса.
Отпадането на Нона Йотова и Даниел в този стадий от шоуто пък, провокира немалка изненада измежду феновете, които бяха уверени в мненията си по време на епизода, че този път е заключителен за Свилен от „ Остава “, който не се показа по никакъв начин безапелационно на дансинга. Това обаче, не се случи,пише Шоу Блиц.
„ Понеже още съм под усещанията от шоуто „ Денсинг старс “, да кажа и нещо съществено. Нона се показа доста почтено. Истина е, че бях срещу това присъединяване. Но тя се впусна в предизвикването и игра почтено “, по този начин стартира поста на Бонев в профила му в обществените мрежи.
И продължава по този начин:
„ Отложихме всичко в фамилните проекти. Аз не скърбя, тя не би трябвало също. Шоуто е единственото, може би, което е гледаемо по българските малките екрани. Защото няма никаква политика, тъй като ни разрешава да си напомним, че животът може да бъде и хубав. Без цялата долнопробност.
Всички участници заслужават голямо почитание. Те всички са спечелили, тъй като са преодолели себе си. Приели са предизвикването. Не всеки го може. Аз не бих могъл. И нещо доста значимо: видях, че всички участници станаха другари. Те взаимно се подкрепяха. Откога в България не сме го виждали това. Точно по тази причина ще продължа да виждам това предаване, без значение от отпадането на Нона. Защото тези хора излъчват единствено добрина, хубост и емпатия.
Имам непосредствен другар в журито. Бяхме дружно на Нова година със фамилията ѝ. Помолих я да скъса Нона първа, тъй като това присъединяване провали всичките ни проекти за зимата. Тя единствено ми се усмихна и отхвърли. Затова Нона игра почтено. Игра с достолепие на човек, който си знае цената. Знае, че името му е в българската просвета. Извън чалгата, отвън политическите боричкания, отвън злобата и завистта, част от които дължи на връзката си с мен. Но другата част е поради гения ѝ. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР