Снощната загуба на ПСЖ от Марсилия с 1:2 в осминафинала

...
Снощната загуба на ПСЖ от Марсилия с 1:2 в осминафинала
Коментари Харесай

Купата на Франция остана единственият турнир, в който Меси е участвал и не е печелил

Снощната загуба на ПСЖ от Марсилия с 1:2 в осминафинала от Купата на Франция затвърди забавен факт. Лионел Меси и този сезон няма да вдигне трофея за френската купа, като това остава единственото съревнование, в което той е играл, само че не е спечелил.

В пребогатата кариера на аржентинеца има всевъзможни оценки на клубно и национално равнище, само че шампионатът за френската купа остава към момента непослушен от него.

Седемкратният притежател на " Златната топка " се причисли към ПСЖ през 2021 година, след прехвърлянето си от Барселона. В първия си сезон парижани с Меси в състава още веднъж отпаднаха на осминафиналите за Купата на Франция, като тогава изгубиха от Ница вкъщи с дузпи.
 Марсилия огорчи Меси и компания след зрелищно дерби за Купата на Франция Марсилия огорчи Меси и компания след зрелищно дерби за Купата на Франция
Както е добре известно, неотдавна Меси завоюва най-голямото съревнование, в което до момента не бе съумял да победи - Световната купа. Това бе 42-рият трофей в изключителната му кариера.

В момента аржентинецът договаря с клуба да се възползва от опцията за спомагателна година към контракта си, който изтича през идващото лято.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР