Снощи, в предаването Лице в лице по бТВ Настимир Ананиев,

...
Снощи, в предаването Лице в лице по бТВ Настимир Ананиев,
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Кабинетът на премиера Денков работи в интерес на България

Снощи, в предаването „ Лице в лице " по бТВ Настимир Ананиев, сподели че от министър Хинков е чулза липса на политическа поддръжка. „ Той имаше политическа поддръжка. Имаше поддръжка за детската болница, само че за жалост, там нищо не се случва.

Аз персонално имам рецензии към няколко министри. Редно е министър председателят Денков и вицепремиерът Габриел да създадат оценка на своите министри, да дойдат при парламентарните групи и да предложат промени, в случай че преценяват. Парламентарните групи ще вземем финалото решение въз основата на тяхното предложение, съобщи Ананиев.

Гражданите също имат по-високи упования към някои министри. Фактите са, че след няколко месеца ни следва ротация, а до тогава би трябвало да свършим ужасно доста работа. Надявам се да успеем да създадем измененията в регулаторите. При назначенията в регулаторите би трябвало да има повече бистрота. Хората би трябвало да видят тази смяна, акцентира депутатът от ПП-ДБ.

Днес беше и крайният период за номинациите за Конституционния съд. С номинацията на арбитър Белазелков желаеме да покажем по какъв метод ще подходим към всички номинации. Неговата професионална и гражданска позиция е известна през годините. Много хора ни обвияваяха, че има политическа квоти. С тази номинация демонстрираме, че квотите може да са публични. Всяка група взема решение по какъв начин да подходи. Ние показахме нашия метод, уточни Настимир Ананиев.

Видяхме и номинацията на ГЕРБ за Конституционния съд - Десислава Атанасова. Аз я назовавам " шотландския войник " на Борисов. ГЕРБ би трябвало да бъдат запитани за какво Борисов се лишава от този войник и я пенсионира в Конституционния съд, означи Ананиев.

Той разяснява и рецензиите на Българска социалистическа партия към частичното приемане на България в Шенген.

Единственото нещо, което е останало у Българска социалистическа партия, е да продава боязън. От март ще имаме достъп до цялата шенгенска система Това е голям триумф. Ние ще сме на масата, където ще се вземат решения. А също така, нашата граница става по-защитена, защото тя става шенгенска граница. Ние ще бъдем една от най-защитените граници в Европейския съюз, което ще работи за България, за нашата сигурност, съобщи депутатът от ПП-ДБ.

Работим за българските жители. Кабинетът на премиера Денков работи в полза на България, сподели още Настимир Ананиев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР