Снощи в Кой да знае отново повториха участниците Данчо Караджов

...
Снощи в Кой да знае отново повториха участниците Данчо Караджов
Коментари Харесай

Ернестина Шинова изкука в „Кой да знае”

Снощи в „ Кой да знае ” още веднъж повториха участниците Данчо Караджов и Ернестина Шинова единствено, че си размениха капитаните. Тъкмо куиза стартира да набира скорост с развлекателния си темперамент и ето, че започнаха повторенията на гостите. А феновете се нервират, изключително когато очевидно от продукцията са закъсали за хора. Които да проявят ум и познания  в шоуто.

Ерна, която е на 60 си има своите върли почитатели, само че дори и на тях не им се нрави нейното държание пред камера. Тя от самото начало занимаваше публиката, че ще си посегне в случай че въпроса не й хареса. Може и да се майтапеше, само че досади на феновете, че чак се наложи водещият да я завръща понякога. И да й напомни, че не е на филм на ужасите, а в „ Кой да знае ”: „ Тази актриса от дълго време не е за предаване в прайм тайма. Кой й даде естрада да рамене такива небивалици, които граничат с безумие! ”, а различен почитател на шоуто разяснява: ”Като комар в лятна вечер е, не стопира да жужи, през днешния ден виждам за последно. Да се чудиш на bTV, че намират екранно време за Ерна и за оня разглезен водещ, който е некадърник, само че наследник на майка си! ”

Да се канят едни и същи посетители наподобява скучно и досадно на феновете. Които подозират, че от „ Кой да знае ” закъсаха за участници още от началото на сезона.

Автор: vihrogon.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР