Снощи в елитен столичен клуб се проведе първото по рода

...
Снощи в елитен столичен клуб се проведе първото по рода
Коментари Харесай

Мис Плеймейт Нора Недкова се уплаши: Аз много харесвам Мегз!

Снощи в първокласен столичен клуб се организира първото по рода си Плейбой Парти.

Под управлението на Христо Сираков и Любен Дилов наследник горещите плеймейтки от тазгодишния конкурс “Мис Плеймейт ” разгорещиха атмосферата до най-много. На празненството не липсваха и куп известни персони, измежду които Камелия, Мегз, Златка Райкова, Джена, Жени Калканджиева и още куп плеймейтки и манекенки.

За звездното празненство разбрахме главно от живото включване на Любен Дилов наследник и сторитата на Мегз , която беше основен дизайнер на празненството. Именно там видяхме и по какъв начин Нора Недкова запя напълно друга ария след срещата си с Каканашева, която до неотдавна наскърбяваше. Мегз пусна стори, на което плеймейтката споделя какъв брой доста я харесва и по какъв начин в никакъв случай не е говорила неприятно за нея.

Припомняме, че единствено преди по-малко от 3 дни Нора сподели в свое стори в инстаграм, че “Плейбой не е фешън списание и че там няма място за фотоси с облекла ” като непосредствено загатна, че е срещу решението на Сираков да допусне за пръв път облечени фотоси на Мегз в списанието.

Сега устата русокоска се отхвърля от думите си и се кълне, че обича Мегз.  Най-вероятно е осъзнала, че не е в неин интерес да се кара с човек като Каканашева. Или пък е осъзнала, че може да има парична полза от нея в случай че успее да стане част от лицата на марката й. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР