Снощи в ефира на NOVA се излъчи първият епизод от

...
Снощи в ефира на NOVA се излъчи първият епизод от
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за участниците в Hell’s Kitchen

Снощи в ефира на NOVA се излъчи първият епизод от сезон 6 на най-очакваното кулинарно риалити в българския ефир Hell’s Kitchen. Легендата началник Виктор Ангелов посрещна 18 нови участници в Кухнята на Ада, които още през вчерашния ден се сблъскаха с първото предизвикателство. 

Първата кулинарна задача наруши комфорта на участниците и ги накара да осъзнаят, че са попаднали в Къщата на Ада. Те бяха разграничени на два тима - мъже и дами, след което трябваше да сготвят ядене по желание в границите на 45 минути. 

В 9 кръга се изправяха мъж против жена, представяйки на началник Ангелов своето ядене. Тежката дума на готвачът докара до победа за тима на дамите. Последствието за изгубилите е предизвикателството да спят в полеви условия и да разполагат с минимални улеснения. Освен това те трябваше да излъчат един номиниран. 

Още от първия епизод на новият сезон на Hell’s Kitchen пристрастеностите бяха нагорещи до краен лимит. Силните характери в Кухнята на Ада се сблъскаха и споровете посред им предвещават кавги по-зрелищни от всеки път. Битката ще се трансферира и на кулинарното поле, къде част от най-опитните готвачи могат да станат жертва на самочувствието си. 

 hells kitchen NOVA / Красена Ангелова

Ние взехме решение да съберем в една изложба най-любопитната информация за всеки един от участниците. Вижте какво сме ви подготвили: 
 Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen  Най-важното, което би трябвало да знаем за участниците в сезон 6 на Hell’s Kitchen
Не пропускайте идващия епизод на Hell’s Kitchen 6  през днешния ден, 21 февруари, от 20:00 ч. по NOVA.  Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в  и формалните профили на предаването във ,  и .

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР