Снощи в 23:30 ч. "Нова телевизия" свали от ефир заснет

...
Снощи в 23:30 ч. "Нова телевизия" свали от ефир заснет
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Защо Бойко Борисов се възмути от фалшивата новина за гръцкия остров?

Снощи в 23:30 ч. "Нова телевизия " смъкна от ефир сниман епизод на предаването „ Часът на Милен Цветков “. Една от авансово обявените тематики на сваления епизод беше тази: „ Какво накара премиера Борисов да се възмути от подправената вест, че е станал притежател на гръцки остров? “
Сега. Не споделям, че са свалили предаването поради разискването на тази тематика. Не, несъмнено са го свалили поради една от другите две обявени тематики: „ Има ли война за трюфели в община Добрич? “ и „ Вечната война сред половете в новата книга на Патриция Кирилова „ Учебник за мъже “.
На мястото на сваления епизод, Нова телевизия пусна повтаряне на предаването на Милен Цветков от 22 юни, само че без надписа... “повторение “. Защо "Нова " пуснаха тъкмо предаването от 22 юни и то без надпис „ повтаряне “? Защото предаването си звучи настоящо и за 25 юни – обсъждаха се досегашните изненади на международното състезание по футбол. Ако мине номерът.
Всъщност, ще ви кажа за какво "Нова " смъкнаха епизода на Милен Цветков – поради „ противоречие със стандартите за телевизионно наличие “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР