Снощи в 22:01 ч. започна Новолуние в знак Телец! Новолунието

...
Снощи в 22:01 ч. започна Новолуние в знак Телец! Новолунието
Коментари Харесай

Днешното новолуние променя живота

Снощи в 22:01 ч. стартира Новолуние в символ Телец!

Новолунието поражда, когато Слънцето и Луната са в един и същи знак и образуват аспект, наименуван съединяване. Познаването на тематиката и характерностите на знака, в който се случва това ново начало ни дава чудесна опция да използваме силата в наша изгода.

Новолунието в Телец - най-упоритият, само че реален от всички зодиакални знаци - ще ни освободи от предишното и ще ни приготви нова орис, отваря ни врата към нови провокации, дава благоприятни условия да „ изпуснем “ всичко, което ни тежи и да стартираме да пишем нова глава в персоналната си история.

Новолунието е доста покрай Уран и Черната Луна (Лилит), които ни оказват помощ да се освободим от предишното, да преценим задачите си, да се отворим, с цел да трансформираме привързаностите си и да ги освободим.

Да не забравяме, че излизането от удобната зона по пътя ни, ни дава нови благоприятни условия. Мнозина ще отворят вратата към нов, по-добър свят, само че ще има и такива, които ще се придържат към някои остарели модели от живота си (и такива, които не са положителни за тях). Всичко, което ще мислите и вършиме през интервала на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска стратегия за новия лунен месец и ще бъде доста мъчно да измененията нещо в него.

Много е значимо да се мисли единствено за хубави неща, поучава woman.bg. Лошите и злите мисли би трябвало да се заобикалят, изключително в случай че са ориентирани към различен човек. Това е време, когато е добре да пишем на хартия нашите утвърждения, цели или стремежи, които желаеме да реализираме и да се проявят освен през новият месец, само че и в дълготраен проект.

Доказано е, че писането на нашите цели е мощен инструмент на проявяване, който оказва помощ да изпратим сигнал до мозъка ни, с цел да може той да се захване на работа, да сътвори дейности по тематиката и по този метод да бъде изпълнено всичко, което желаем. Написването им на хартия освен ще ви разреши да „ посеете” своите проекти, стремежи и фантазии, само че ще ви стимулира да ги реализирате.

Благоприятно е гледането в пламъка на запалена свещ. Съсредоточете се върху хубави мисли и чувството за мир и обич. Ако го постигнете, това значи, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и негативни страсти и сте се освободили от това, което е обременително и в този момент можете да се концентрирайте върху всичко, което е в действителност значимо за вас и това ще ви разреши да се движите напред. Това е моментът на откровението. Моментът на просветлението, когато разбираме кои сме, къде сме, за какво сме там, където сме, по какъв начин в действителност се усещаме в него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР