Снощи станахме свидетели на една същинска небесна дискотека над Пловдив. Читателят

...
Снощи станахме свидетели на една същинска небесна дискотека над Пловдив. Читателят
Коментари Харесай

Страхотни кадри от снощната небесна дискотека над Пловдив

Снощи станахме очевидци на една същинска небесна дискотека над Пловдив. 

Читателят Plovdiv24.bg  Христо Сираков е уловил красиви фрагменти от светкавичната стихия, които с наслада споделя на пловдивчани посредством нас. 

Днес денем облачността ще бъде най-вече забележителна, в следобедните часове и до среднощ ще е купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени от гръмотевици. В планинските региони явленията ще са краткотрайно интензивни. Максималните температури едва ще се покачат и оптималните ще са сред 26° и 31°, в София - към 26°.

Преди обяд и по Черноморието ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури ще са сред 26° и 29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места в масивите от Западна и Централна България ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания, съпроводени от гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра - към 20°, на 2000 метра - към 13°.

В четвъртък облачността ще бъде по-често забележителна, в следобедните часове и до среднощ купесто-дъждовна. На места, повече в Южна България, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени от гръмотевици. Максималните температури ще бъдат сред 27° и 32°.

От петък вероятността за превалявания понижава и през почивните дни ще има повече слънчеви часове. Температурите постепенно ще продължат да се покачват.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР